Redovisning & bokföring enskild firma – Kundstories - Zenit Redovisning

Redovisning & bokföring – enskild firma

Kundstories.

Våra kunder har ordet. Läs om hur vi hjälpt andra företag och enskilda firmor med redovisning, bokföring och affärsrådgivning.

Relevant och korrekt information i tid är en självklarhet. Ordning och reda likaså. Kompetenta, flexibla och prestigelösa. Lätta att samarbeta med. Vi kan fokusera på det vi är bäst på. Zenit redovisning tar hand om resten. En viktig partner i byggandet och förvaltningen av våra företag.

Anders Nordström
Colibri

Som salongsägare och kreativ ledare vill jag kunna fokusera på det jag är bäst på. Därför känns det som ett självklart val med en branschkunnig samarbetspartner som Zenit.

Sofia Geideby
Little Faktory

Väldigt tidigt i min startupresa erbjöds jag kunskap inom budget, finansiering och investering tillsammans med en tro på min vision och idé. Det gav mig den där extra kompetensen och erfarenheten inom ekonomi-som många grundare saknar, men som är väldigt behövlig. Jag kan varmt rekommendera Jörgen på Zenit om du vill ha en pärla i ditt team som får alla ekonomimöten att bli något att se fram emot.

Josefin Liljeqvist
Josefin Liljeqvist

Den digitala hanteringen gör det superenkelt för mig som salongsansvarig. Dessutom får jag personlig, kunnig och engagerad hjälp av rådgivarna när jag behöver. De förstår hur min arbetsdag ser ut och det underlättar verkligen. Den tid jag spenderar på kassa- och kvitttohantering är minimal och jag spar massor av energi som jag kan ägna till mina kunder och det jag är bäst på.

Märta Lindroos
Choices

Zenit Redovisning

Utveckla dina affärer tillsammans med oss.

Boka in ett möte redan idag!

Boka möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig! Du kan även kontakta oss på +46 10-489 11 60.

Obligatoriskt